SAP Forum 2017, Zagreb

SAP Forum je jedna od najvažnijih poslovno-tehnoloških konferencija u našoj zemlji. Ove godine održali su event u atraktivnom prostoru Kaptol Boutiqe Cinema Zagreb, pod sloganom “Digital Business”. Na forumu su predavali lokalni i međunarodni stručnjaci s raznih područja te mnogi korisnici SAP tehnologije. Govorilo se o važnosti digitalizacije i inovacije u suvremenom poslovanju te koliko i kako digitalna ekonomija utječe na gospodarstvo.

Okrugli stol predvodili su stručnjaci Mladen Pejković (Atlantic grupe), Mladen Fogec (Siemensa), Dejan Donev (Erste banka), Hrvoje Balen (Algebra, HUP) te Rumyana Trencheva, regionalna direktorica SAP-a za jugoistočnu Europu. A na forumu ste mogli slušati Gary Whitehilla, Stefan Hoechbauera predsjednika regije MEE tvrtke SAP SE, Sonju Popović direktoricu SAP Hrvatska.

U sklopu Foruma održana je i 16. jubilarna dodjela nagrade “SAP ICT Jurnalist Prize Božo Težak”, nagradu za novinski i urednički uradak primio je Dragan Peric. A za novinara godine nagradu je dobila novinarka Jasmina Kolić.

Sve fotografije s eventa možete pogledati na ovom linku.

SAP Forum Croatia, SAP Hrvatska, Event Photographer, Fotografiranje eventa, Corporate photography
Dobitnici nagrada „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *